Allainz Logo

Uvjeti korištenja

Dobro došli na internet stranice arhitektonskerazglednice.com

Korištenjem bilo kojeg dijela arhitektonskerazglednice.com i svih njegovih dijelova i podstranica tvrtke Terracon d.d. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Autorska prava

Terracon d.d. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod).
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autroskih prava arhitektonskerazglednice.com, a i podložno je tužbi.
Sadržaj objavljen na arhitektonskerazglednice.com može se koristiti samo za individulane potrebe korisnika. Prenošenje sadržaja s portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora te linka na originalni sadržaj. Uvijek kada to okolnosti dozvoljavaju prije prenošenja ili redistribucije sadržaja internetskih stranica arhitektonskerazglednice.com potrebno je zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Zaštita privatnosti

arhitektonskerazglednice.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internetskih stranica. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, Terracon d.d. neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
arhitektonskerazglednice.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja internet stranica (podatci o računalu, davatelju internetskih usluga, pretraživačima, tzv. kolačići itd.) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke arhitektonskerazglednice.com koristi u svrhu prikupljanja informacija o korisnicima, kako bi na taj način poboljšao kvalitetu sadržaja i prilagodio ga svojim posjetiteljima.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja internetskih stranica

arhitektonskerazglednice.com nije vlasnik sadržaja koji objavljuju posjetitelji na stranicama arhitektonskerazglednice.com. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno autorski radovi ( u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na arhitektonskerazglednice.com. Posjetitelji prihvaćaju da za poslane materijale ne zahtijevaju te da im neće biti isplaćena novčana ili koja druga nadnada za njih.
Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na njega polažu autorska prava.

Obveze korisnika

Korisnicima arhitektonskerazglednice.com strogo je zabranjeno:

Linkovi na druge internetske stranice

arhitektonskerazglednice.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje internetskih stranica arhitektonskerazglednice.com koristite na vlastitu odgovornost i arhitektonskerazglednice.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na arhitektonskerazglednice.com i van istog, isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. arhitektonskerazglednice.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uvjete korištenja

arhitektonskerazglednice.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.